Orice birou are nevoie sa colaboreze cu o companie care ofera servicii de curatenie pentru a isi desfasura activitatile. Intre vizitele acesteia, insa, lucrurile pot deveni haotice. De aceea, ai nevoie de cateva lucruri care sa te ajute in procesul de mentinere a curateniei. Urmatoarele 7 lucruri te vor ajuta sa faci curatenie la birou rapid si eficient. Verifica daca ai urmatoarele lucruri la serviciu:

1. Suficient spatiu de stocare

Birourile pot deveni rapid dezorganizate, cu toate hartiile, dosarele si obiectele de papetarie. De aceea, trebuie sa te asiguri ca le oferi angajatilor tai suficiente rafturi sau sertare. De asemenea, adauga pe lista cutii si cosuri. Astfel, vor putea organiza documentele si alte obiecte necesare.

2. Servetele umede pentru suprafete diverse

Utilizand astfel de servetele umede, vei putea sterge rapid praful sau suprafetele murdare, fara a fi nevoie de lavete sau substante de curatenie. Acestea pot fi utilizate pentru a curata de praf biroul, ecranul si tastatura computerul.

3. Servetele uscate

Servetelele uscate sunt necesare atat pentru uz persoanl, cat si pentru a sterge rapid orice incident. Poti opta pentru role de hartie sau pentru cutii de servetele.

4. Matura

O matura mica insotita de un faras este absolut necesara pentru a face curatenie la birou. Astfel, daca se intampla un accident, se va putea face curatenie rapid. De asemenea, poti retusa anumite portiuni care au devenit murdare, precum holul.

5. Mop

Din pacate, zilele ploioase sau varsarea unei cani de cafea afecteaza considerabil starea de curatenie a biroului. De aceea, in orice birou este nevoie de un mop si o caldare pentru acesta.

6. Detergent de vase si burete

Bucataria biroului nu trebuie neglijata, de aceea fiecare angajat in parte are responsabilitatea de a-si spala singur vasele. Pentru a te asigura ca nu vezi cani de cafea murdare, asigura-te ca in bucatarie se afla mereu detergent de vase si un burete.

7. Lavete din microfibra

Nu uita sa adaugi pe lista de cumparaturi lavetele din microfibra, utile in extrem de multe situatii. Acestea pot sterge praful, curata micile accidente si inlocui un mop atunci cand acesta este ud sau murdar.

 

Sursa foto: Deposit Photos