Spatiul in care lucram ne influenteaza extrem de mult starea si eficienta. De la curatenie, la culori si lumina, cele mai mici detalii ale biroului iti pot afecta angajatii. Cu cat acesta este mai gri, slab iluminat sau monoton, cu atat angajatii tai vor fi mai putin motivati. De aceea, o renovare a biroului poate fi o idee buna pentru a schimba atmosfera din birou. Urmatoarele 3 idei de amenajare pentru birou sunt simplu de implementat si vor schimba complet aspectul spatiului:

1. Obtine mai multa lumina

Incepe amenajarea prin improspatarea aspectului peretilor. Alege o culoare deschisa, pentru un efect de spatiu larg si luminos. De asemenea, poti alege sa incorporezi cateva detalii colorate. Culorile reci, precum verde si albastru, ajuta cu creativitatea, iar rosul ne capteaza atentia.

Nu uita de iluminarea spatiului. Daca inca nu ai facut acest lucru, schimba becurile cu unele care au lumina alba rece. In plus, asigura-te ca lumina nu vine dintr-o singura sursa: completeaza corpurile de iluminat de pe tavan cu lampi de birou sau lampadare.

2. Include multe plante

Plantele contribuie extrem de mult la atmosfera placuta dintr-o incapere. De aceea, una dintre ideile de amenajare pentru birou este sa incorporezi cat mai multe plante. Alege soiuri care nu au nevoie de multa atentie, precum cactusi, pana cocosului, cactusul de craciun, dracaena, limba soacrei, voalul miresei sau crinul pacii. Acestea nu doar ca vor inviora spatiul, dar iti vor ajuta angajatii sa reduca nivelul de stres si sa aiba o stare mai buna.

3. Incurajeaza angajatii sa aduca obiecte personale

Nu in ultimul rand, incurajeaza-ti angajatii sa isi aduca obiecte personale cu care sa isi decoreze biroul personal. Lucruri precum rame cu poze, cana pentru cafea, suport pentru pixuri si decoratiuni vor oferi personalitate spatiului si ii vor da culoare.

Indiferent cum decizi sa amenajezi biroul, la sfarsit vei avea nevoie sa apelezi la servicii de curatare dupa renovare. In timpul lucrarilor, se face mult mai multa dezordine si mizerie decat ai putea crede, asa ca vei avea nevoie de servicii oferite de profesionisti. Acestea includ, dar nu se limiteaza la: spalarea geamurilor pe ambele parti, indepartarea etichetelor de pe geamuri si rame, curatarea suprafetelor de vopsea, curatarea si spalarea gresiei si faiantei, dar si curatarea corpurilor de iluminat.

 

Sursa foto: Deposit Photos