Mentinerea unei atmosfere bune este necesara pentru succesul firmei tale. Ai nevoie de un spatiu curat atat pentru a le face o opinie pozitiva clientilor, cat si pentru a le oferi angajatilor un mediu optim de lucru. De aceea, orice afacere respectabila are nevoie de un serviciu de curatenie. Alegerea unei companii potrivite poate fi insa dificila, mai ales atunci cand ai la dispozitie un numar mare de oferte. In aceasta situatie, incepe prin a construi o lista cu cateva firma care ofera servicii de curatenie in orasul in care activezi. Continua prin a scoate de pe lista firmele, in functie de criteriile mentionate in continuare:

Verifica preturile si serviciile

Cauta companiile din apropierea firmei tale care ofera serviciii de curatenie si cere-le sa iti faca un calcul estimativ. De asemenea, nu uita sa iei in considerare care sunt serviciile pe care ofera si daca acestea  sunt potrivite pentru nevoile tale. Majoritatea serviciilor de curatenie includ aspirarea si spalarea podelelor, stersul prafului si dezinfectarea baii.

Ia in considerare experienta

Daca nu stii ce companie sa alegi, este recomandat sa iti alegi ca prioritate experienta acesteia, nu preturile. Preturile mici pot fi inselatoare, insa experienta pe care o companie o are in domeniu este un indiciu bun ca poti avea incredere in aceasta. Daca vei alege un serviciu de curatenie cu o experienta vasta, atunci sansele sa fii nemultumit sunt mai mici.

Citeste recomandarile

Inainte de a lua o decizie, citeste recomandarile online primite de companiile pe care le iei in considerare. O firma serioasa de servicii de curatenie va avea o lista de clienti multumiti sau cateva opinii pozitive ale acestora, fie pe site-ul oficial, fie pe alte platforme care permit clientilor sa lase recenzii.

Verifica contractele

Inainte de a te decide asupra unei companii, verifica contractul acesteia. Acesta are scopul de a proteja ambele parti, de aceea trebuie sa te asiguri ca esti de acord cu tot ceea implica. Trebuie sa te asiguri ca poti rezilia contractul daca nu esti multumit de serviciile oferite.

Sursa foto: Pexels