Politica de confidentialitate 2017-02-07T17:23:54+00:00

Politica de confidentialitate a
www.vertex-cleaning.ro

Site-ul www.vertex-cleaning.ro este proprietatea societatii S.C. XEO Advertising S.R.L.. In calitate de proprietar, societatea se ocupa de functionarea si administrarea site-ului si garanteaza o navigare rapida si sigura pe suprafata acestuia. Prezentul document descrie pe larg politica de confidentialitate utilizata in cazul informatiilor cu caracter personal transmise de utilizatori catre site-ul societatii. Toate materialele si informatiile trimise catre site se supun politicilor de confidentialitate prezente. Societatea S.C. XEO Advertising S.R.L. garanteaza ca datele personale cerute vor fi utilizate doar in scopul cerut si vor fi stocate intr-un mediu sigur. Informatiile cu caracter personal nu pot fi divulgate tertelor persoane, doar in cazuri unice descrise pe larg mai jos.

Societatea se angajeaza sa pastreze dreptul la intimitate al utilizatorilor site-ului si sa ia toate masurile pentru pastrarea si utilizarea informatiilor cu caracter personal asa cum este descrisa in legea actuala privind confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor personale

Utilizatorii site-ului www.vertex-cleaning.ro sunt rugati sa furnizeze date cu caracter personal cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon. Datele enumerate aici intra in categoria informatiilor cu caracter personal. Administratorul site-ului colecteaza date cu caracter personal pentru identificarea utilizatorilor, facand astfel posibila folosirea si personalizarea interfetei site-ului si a serviciilor sau produselor oferite. Din punct de vedere al sigurantei datelor, acestea sunt stocate intr-un mediu adecvat si protejat.

Datele furnizate de catre utilizatori sunt strict confidentiale, iar S.C. XEO ADVERTISING S.R.L. se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. XEO ADVERTISING S.R.L.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. XEO ADVERTISING S.R.L. in scopul furnizarii de oferte de servicii si al promovarii acestora, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare, despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Aceste date vor putea fi transmise numai autoritatilor responsabile in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept, pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Societatea S.C. XEO Advertising S.R.L. se angajeaza sa utilizeze informatiile dumneavoastra cu caracter personal doar in scopul declarat si aprobat de catre dumneavoastra. Aceste date pot fi utilizate pentru imbunatatirea sau evaluarea prezentelor servicii oferite de site. Datele cu caracter confidential si personal totodata pot fi folosite si pentru prevenirea incalcarilor unor prevederi legale.

S.C. XEO ADVERTISING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara, fara a avea un caracter limitativ, urmatoarele:

  • Dreptul de a cere S.C. XEO ADVERTISING S.R.L.  sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
  • Dreptul de a cere S.C. XEO ADVERTISING S.R.L.  sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • Dreptul de a cere S.C. XEO ADVERTISING S.R.L.  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
  • Dreptul de a cere S.C. XEO ADVERTISING S.R.L.  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre utilizatorul inregistrat, prin e-mail la adresa office@vertex-cleaning.ro. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Pentru intrebari referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa va adresati administratorului site-ului pe adresa de e-mail: office@vertex-cleaning.ro sau in scris pe adresa: str. Tugomir Voievod nr. 11, sector 2, Bucuresti.

Politica firmei in cazul mesajelor de tip spam

Societatea S.C. XEO Advertising S.R.L. se dezice de strategiile de marketing ce utilizeaza mesaje de tip spam. Acestea sunt mesaje nesolicitate de catre clienti, care contin materiale promotionale si publicitare. Pentru comunicarea imbunatatirii serviciilor sau a actualizarii acestora societatea noastra foloseste mesaje de tip newsletter. Newsletterele primite de la societatea noastra contin in partea de jos a mailului informatii clare privind dezabonarea de la acestea. Totodata societatea noastra se obliga sa nu furnizeze datele dumneavoastra cu caracter personal tertelor societati care le pot utiliza pentru trimiterea de mesaje de tip spam.

Politica de confidentialitate in cazul site-urilor partenere

Linkurile sau informatiile oferite de site-urile partenere ale societatii S.C. XEO Advertising S.R.L. nu cad sub jurisdictia societatii noastre. Utilizarea si accesarea acestora se face pe proprie raspundere si respectand Politica de confidentialitate oferita de acestea. Societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel pentru eventualele daune cauzate de aceste terte siteuri.

Societatea S.C. XEO Advertising S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce modificari sau imbunatatiri interfetei site-ului si serviciilor fara o notificare prealabila in scris a utilizatorilor. Aceste modificari vor fi mentionate in prezenta Politica de confidentialitate. Prin utilizarea site-ului si a serviciilor oferite de acesta dumneavoastra sunteti de acord cu prezenta Politica de confidentialitate. Pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site trebuie sa va dati acordul pentru utilizarea si stocarea informatiilor si datelor cu caracter personal. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar in cazurile enumerate mai sus, in conformitate cu legile in vigoare.

Drepturi de proprietate intelectuala (copyright)

Intregul continut al acestui site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea S.C. XEO ADVERTISING S.R.L.  si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. „S.C. XEO ADVERTISING S.R.L. ” precum si toate ilustratiile si simbolurile legate de aceasta denumire sunt marci inregistrate ale S.C. XEO ADVERTISING S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

S.C. XEO ADVERTISING S.R.L.  isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informativ si pentru uz personal/profesional si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Folosirea fara acordul S.C. XEO ADVERTISING S.R.L.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.