Poluarea aerului nu este cauzata numai de gazele nocive produse de fabrici sau autovehicule, ci chiar de praful, acarienii, sporii de mucegai, fumul de tigara si parul de animale din casele oamenilor. Cu totii suferim intr-o mai mica sau mai mare masura de pe urma acestor factori negativi, insa pentru cei alergici sau pentru cei astmatici, ei sunt o mare problema, iar aspiratoarele obisnuite, pe care le gasim in fiecare casa ori firma nu ajuta la eliminarea lor.  Solutia este investitia intr-un echipament profesional cum este aspiratorului KIRBY Sentria, prevazut cu filtru HEPA – High Efficiency Particulate Air.

Dar ce inseamna fitrul HEPA? Aparuta in Statele Unite, in cel de-al doilea razboi mondial, cu scopul de a impiedica imprastierea particulelor radioactive produse de reactoarele nucleare, tehnologia HEPA a fost utilizata ulterior pentru sterilizarea aerului din salile medicale, militare sau industriale. Filtrul HEPA este foarte eficient pentru eliminarea particulelor foarte fine din aer, fiind alcatuit dintr-o perdea deasa din fibre de sticla. In momentul in care aerul este impins prin aceasta plasa, cele mai multe particule solide (in proportie de pana la 99%) raman imobilizate in ea, aerul fiind astfel purificat.

Pe un sistem de acest gen functioneaza aspiratorul KIRBY Sentria care are functii ce il ajuta sa protejeze sanatatea utilizatorilor prin crearea unui mediu curat si sanatos. Multe persoane sufera de afectiuni precum rinite alergice, astm bronsic sau conjunctivite alergice fara sa stie ca aceste probleme provin chiar de la aerul plin de impuritati din propria locuinta sau de la birou. O astfel de situatie poate fi foarte usor remediata prin folosirea o data pe saptamana sau chiar mai des a acestui aspirator performant in care am ales sa investim.

Curatarea in profunzime este deosebit de utila si in cazul persoanelor care detin animale de companie. A avea un caine, o pisica sau un iepure poate fi distractiv, insa parul lasat de aceste animale, daca este inhalat de catre oameni, poate produce grave infectii. KIRBY Sentria aspira in intregime parul lasat de animale eliminand aceasta problema.

KIRBY Sentria asigura celor care il achizitioneaza ambientul ideal, fara alergeni si il face sa fie preferat de catre firmele de curatenie profesioniste din intreaga lume. Cu ajutorul acestui aspirator echipele  noastre de curatenie de la Vertex Cleaning reusesc sa elimine din locuinta cele mai mici microorganisme, gasind astfel rezolvare problemelor respiratorii cauzate de impuritatile din aer, dar si scutind proprietarii de o investitie costisitoare intr-un aspirator cu adevarat performant.