Sunt lucruri care merita atentia ta si pe care le-ai face, probabil, bine, dar de care pur si simplu nu ai timp. Calcatul hainelor este unul din aceste lucruri. Faptul ca stii sau nu stii sa calci este cumva mai putin important decat ca ai putea sa petreci acele ore impreuna cu familia, citind o carte, relaxandu-te cu prietenii sau lucrand la proiectul tau. In plus, calcatul hainelor este intr-un fel o arta. De prea putine ori iti iese camasa calcata perfect, fara cute si cu atat mai putin dimineata, in graba, inainte de serviciu. Nici nu mai vorbim de sacouri, pardesie, rochii, fuste sau hainele delicate. Este o munca titanica.

De aceea ne-am gandit sa cautam acele calcatorese care chiar cunosc arta calcatului. Am gasit persoane care chiar fac acest lucru cu placere si extrem de bine. Punem acum la dispozitie un serviciu de calcat haine bazat pe lucru manual, clasic si bine facut. Astfel o sa poti experimenta, poate pentru prima data, cum este sa ai camasi si bluze calcate perfect, care miros proaspat si imbietor si pentru care vei primi complimente. Si asta, fara sa bagi fierul in priza.

Vei vedea cum este sa te trezesti dimineata stiind ca toate hainele sunt calcate perfect si ca iti permiti sa mai petreci inca 5 minute cu o cafea si un ziar. Si vei experimenta cum e ca si lucrurile aparent neimportante precum prosoapele, sosetele sau cearsafurile de pat sa fie calcate cu drag de una din calcatoresele noastre cu cele mai noi echipamente. Iar daca ai copii, vei fi linistita ca cei mici imbraca doar haine calcate, asa cum este recomandarea oricarui manual de crestere a copilului. Hainele se calca la sediul nostru, dar noi colectam hainele pentru ca tu sa economisesti cat mai mult timp. Le calcam si ti le aducem inapoi proaspat calcate. Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 100 de lei.

Oferim acest serviciu atat pentru acasa cat si pentru hoteluri, restaurante sau orice alte companii. Te asteptam.

 

Preturile pentru serviciul de calcat haine

Articol Pret
Bluza ocazie delicata 40
Bluza 6
Bluzita, body 2
Brau matase/satin 6
Camasa 7
Camasa matase/butoni 10
Camasa cu pietre, delicata 30
Cearceaf cu elastic 14
Cearceaf pat single 5
Cearceaf pat dublu 7
Cearceaf plic, dublu 9
Cearceaf plic, single 7
Costum ocazie 36
Cravata, fular 2
Cuvertura pat dublu 10
Cuvertura pat single 8
Draperii (pret/mp) 4
Fata de masa mare 9
Fata de masa mica 6
Fata de perna 3
Fusta 8
Fusta delicata 28
Fusta plisata 14
Geaca lunga 25
Halat de casa 10
Hanorac 6
Jacheta 4
Lavaliera 4
Maiou 4
Napron 3
Palton 20
Pantalon 8
Pantalon costum 10
Articol Pret
Pantalon delicat 30
Pantalon scurt 5
Pantalonas 2
Pardesiu 20
Pardesiu delicat 80
Perdea (pret/mp) 2
Pijama 6
Pijama bebe 3
Prosop mare 5
Prosop mediu 4
Prosop mic/bucatarie 3
Pulover 7
Pulover delicat 28
Rochie 12
Rochie lunga, delicata, ocazie 100
Rochie mireasa 43
Rochie ocazie 28
Rochie scurta, delicata, ocazie 45
Rochita 4
Sacou 9
Sacou costum/taior 13
Sacou delicat 60
Salopeta 3
Salopeta lucru 9
Salopeta matlasata, lucru 27
Scurta stofa 20
Taior complet 23
Trening 12
Tricou 6
Tricou delicat 28
Uniforma scolara 10
Vesta 5
Aflati mai multe informatii si despre serviciile de curatenie pentru birouri precum si despre serviciile de curatenie in locuinte.